Оправдаха Иван Калчев-Глиги, който беше обвиняем за нанесена телесна повреда

...
Оправдаха Иван Калчев-Глиги, който беше обвиняем за нанесена телесна повреда
Коментари Харесай

ДБ на откриването на кампанията в Шумен: Най-сетне оправдаха Иван Калчев-Глиги! |

Оправдаха Иван Калчев-Глиги, който беше обвинен за нанесена телесна щета на служител на реда предишното лято, заяви Полина Велчева, юрист и лидер на листата на Демократична България в Шумен. Тя добави, че той е бил обвинен по това дело, макар че е бил душен от служители на реда и е бил с контузии при ареста си.

В края на август той. Причината -  опитал да спре придвижването на Околовръстното шосе в региона на резиденцията, до момента в който в нея пристигаха прокурори и посетители на.

Основен приоритет на обединяването ще бъде превръщането на страната в най-хубавото място за живеене на Балканите, разяснява съпредседателят на Демократична България Христо Иванов, който също беше в Шумен за откриването на предизборната акция.

Иванов добави, че значими стъпки за постигането на тази цел са промените в образованието, опазването на здравето, опазването на околната среда и правосъдната система.

Съпредседателят на Демократична България регистрира увеличение на поддръжката за обединяването в региона. Той разяснява, че следи политическо съзряване в страната, очевидно и от появяването на доста нови обединения. Иванов съобщи, че в идващия парламент ще се работи за сформиране на болшинство извън  ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Той акцентира още, че е нужно да се работи и за сформиране на конституционно болшинство за промени в прокуратурата както и за лустрация.

" Дори отстраняването на Движение за права и свободи и мрежите, които гравитират към сарая, е детайл от лустрацията. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР