Опозиционните кандидати Иля Азар, Люся Штайн и Иля Яшин са

...
Опозиционните кандидати Иля Азар, Люся Штайн и Иля Яшин са
Коментари Харесай

Опозицията се прояви добре на местните избори в Москва

Опозиционните претенденти Иля Азар, Люся Штайн и Иля Яшин са спечелили локалните избори в Москва , заяви изданието " Новая газета ". По информация на медията в първи окръг на регион Хамовники нито един народен представител на " Единна Русия " не е спечелил място.
Представителите на придвижване " Солидарност " са получили 7 от 10 места на изборите за Съвета на депутатите на общинския Красноселски регион в Москва , заяви представителят на придвижването Иля Яшин, представен от Интерфакс. Според РИА Новости изборните комисии не са удостоверили тази информация.
" Единна Русия " е разгромена. Борис Немцов щеше да е доста благополучен. " Така разяснява успеха на Яшин в Москва различен опозиционен водач Алексей Навални.
Според формалната информация в огромните съветски медии, претендентите от „ Единна Русия “ са спечелили локалните избори за губернатори, сочат предварителните данни.
Избори се организираха в Севастопол, Бурятия, Удмуртия, Мордовия, Карелия, Томска, Свердловска, Ярославска, Белгородска, Новгородска, Саратовска, Рязанска, Кировска и Калининградска области, в Пермския край и република Марий Ел. Избирателната интензивност е била в рамките от 30 до 50%, заяви съветският опозиционнен уебсайт meduza.io.
В Свердловска област до изборите не е бил позволен кметът на Екатеринбург Евгений Ройзман, който не е събрал нужната поддръжка от локалните депутати . Ройзман назова изборите „ машинация за гласоподавателите “ и прикани за протест на гласуването. През 2013 година той завоюва кметските избори, като получи една трета от гласовете, изпреварвайки претендента от „ Единна Русия “.
По информация на ТАСС министър председателят на Русия Дмитрий Медведев е декларирал, че изборите са се провели „ на високо равнище “.
В Москва, където се избираха 125 районни кметове, са получени 532 тъжби, свързани с нарушавания на изборния развой, оповестява още ТАСС.
Представители от 12 страни са следили изборите, като управляващите прецизираха, че това не са били " наблюдаващи ", а " специалисти, поканени като посетители. "
До среднощ на 10 септември към момента не бяха оповестени крайните резултати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР