Опорният полузащитник на ЦСКА - София Жеферсон няма да бъде

...
Опорният полузащитник на ЦСКА - София Жеферсон няма да бъде
Коментари Харесай

Жеферсон пропуска седми пореден мач

Опорният полузащитник на ЦСКА - София Жеферсон няма да бъде разполагаем на Саша Илич и за идния дуел с Локомотив (Пловдив). Бразилецът получи разтежение през първото полувреме на дербито с Левски в средата на април и от този момент е отвън игра. В избран интервал той възобнови пълноценни тренировки и даже бе в групата за семейството на Лудогорец, само че по-късно още веднъж стартира да се готви самостоятелно. 

Жеферсон вее пропусна 6 срещи на “армейците ”, само че към момента не е възобновен и ще е навън за конфликта със “смърфовете ”. 

Срещу Локо (Пд) няма да играе и нападателят Браян Морено. Колумбиецът напусна наложително терена с разтежение при семейството на Лудогорец в края на април и от този момент не е упражнявал с главната група. Той продължава да изпитва съществени болки в региона на коляното. Не е изключено сезонът за него да е завършил. 

До края на акцията ЦСКА - София ще срешне още ЦСКА 1948 на 3 юни и Левски на 7 юни. 

“Темна Спорт ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР