Опитваме се да използваме настоящата криза като някаква възможност. Въпреки

...
Опитваме се да използваме настоящата криза като някаква възможност. Въпреки
Коментари Харесай

Не изпускаме опция да завъртим проблемите към възможност: Петков

Опитваме се да използваме актуалната рецесия като някаква опция. Въпреки тежките обстановки, се стараем да слагаме позитивен знак. Не изпускаме алтернатива да завъртим проблемите към опция. Това съобщи министър председателят Кирил Петков по време на среща с представители на бизнеса във вторник.

Министър-председателят разяснява и работата на ръководещата коалиция. Той изрично съобщи, че няма да бъде министър председателят, който ще подаде ръка на ГЕРБ. По думите му това била партия, която е „ крала от България толкоз години”.

Опасенията за различия в обединението Петков изясни със старанието на Българска социалистическа партия да балансира сред благосклонностите на огромна част от гласоподавателите си към Русия и актуалната обстановка с войната в Украйна. „ Българска социалистическа партия въпреки всичко съумяха да запазят посоката на Европейски Съюз и НАТО”, заключи Петков.

Той сподели още, че в актуалната обстановка е обикновено Русия да води хибридна война. „ Нашите политически сили обаче също са подготвени да се въвлекат в тези хибридки, с цел да извлекат минимални политически дивиденти. Това към този момент е предателство”, съобщи министър председателят в коментар на въпросите с суматохата при пазаруването на олио и горива.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР