Опитният полузащитник Славчо Шоколаров е част от новата селекция в

...
Опитният полузащитник Славчо Шоколаров е част от новата селекция в
Коментари Харесай

Добруджа привлече опитен халф

Опитният полузащитник Славчо Шоколаров е част от новата селекция в Добруджа (Добрич), оповестиха от клуба. През последната година Шоколаров игра за Пирин (Благоевград), само че е избрал офертата на добруджанци, които влизат през новия сезон с упоритости за челно класиране и възможна промоция при най-хубавите.

Шоколаров е Роден е на 20 август 1989 година в град Гоце Делчев. Започва като младеж на Пирин Гоце Делчев. В професионалния футбол от 2007г. до 2008 година играе за родния си отбор. От 2008 до 2012 година е футболист на Светкавица Търговище. След това играе за Монтана, Любимец 2007, Черноморец Бургас, Славия София, Поморие, Лудогорец, ЦСКА 1948 и Ботев Пловдив.

Славчо Шоколаров има над 200 изиграни мача в елита на България. През предходната година той изигра 28 дуела в efbet Лига и записа две асистенции.

До момента тимът на старши треньора Диян Божилов към този момент се укрепи с опитни футболисти като вратаря Георги Аргилашки, Преслав Йорданов, Милен Гамаков, Емануил Манев и към момента се чака отговор от Илиян Капитанов, който има оферта от различен тим. Централния защитник Димитър Пиргов, който за последно бе част от отбора на ФК Крумовград, също е част от тима за новия сезон. Напуска левият бранител Ахмед Адемов, който минава в ЦСКА 1948.

В първата си лятна контрола добричлии победиха Дунав (Русе) с 2:0 като посетители, а по-късно приключиха 1:1 с елитния Берое (Стара Загора) на стадиона в Каблешково.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР