Опитният Анхел Ди Мария призна, че Ювентус е бил изключително

...
Опитният Анхел Ди Мария призна, че Ювентус е бил изключително
Коментари Харесай

Ди Мария: Нямаше как да откажа на Юве

Опитният Анхел Ди Мария призна, че Ювентус е бил извънредно настойчив и това го е убедило да се спре на офертата на клуба. 34-годишният футболист подписа за един сезон, идвайки като свободен сътрудник от Пари Сен Жермен.

“Ювентус е единственият клуб, с който разговарях през цялото време - съобщи аржентинецът по време на конференция през днешния ден. - Те ме желаеха най-вече. В продължение на 40 дни се свързваха с мен, очаквайки да чуят решението ми. Много съм признателен за този интерес”.

“Беше невероятно да откажа предлагането на клуб като Юве. По принцип мислех да се завърна в Аржентина, само че нещата се трансформираха и в този момент съм доста щастлив”, добави Ди Мария.

“Не знам дали бих останал тук и след идния сезон - във футбола нещата бързо се трансформират. Подписах с Юве и с цел да съм сигурен, че фамилията ми ще е щастливо.”

“Напълно съм концентриран върху новия сезон и ще направя всичко по силите си, с цел да оказа помощ за спечелването на титли. Аз съм оня Ди Мария, който всички познавате. За мен е значимо да спечелвам.”

“Аз съм човек със мощен темперамент, който обича да е част от група. По принцип избирам да играя отдясно и да асистирам на съотборниците си, само че треньорът е този, който ще дефинира позицията ми на терена”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР