Опитите за сформирането на новия европейски футболен турнир - Суперлигата

...
Опитите за сформирането на новия европейски футболен турнир - Суперлигата
Коментари Харесай

Проектът "Суперлига" претърпя провал!

Опитите за сформирането на новия европейски футболен шампионат - " Суперлигата " се провалят. Късно нощес шестте британски клуба, които в началото бяха декларирали присъединяване - Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Арсенал, Челси и Тотнъм публично оповестиха, че се отдръпват.

Най-напред Манчестър Сити заяви, че е стартирал процедура по отдръпване от Суперлигата, след това от Ливърпул осведомиха, че присъединяване им в оферти разколнически шампионат е прекъснато, а от Манчестър Юнайтед подчертаха, че са се вслушали в мнението на почитателите си, държавното управление на Англия и другите заинтригувани страни, преди да стигнат до решението за отвод. Президентът на Тотнъм Даниел Леви съжали за безпокойството, породено на ентусиастите, а от Арсенал публично се извиниха на своите почитатели и дефинираха като неточност първичното единодушие да станат част от новия план.

Според медии в Испания, локалните Барселона и Атлетико (Мадрид) също ще обяват отдръпването си, а същото ще сторят и италианските Милан, Интер и Ювентус.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР