Опитите за изчегъртване очевидно са неуспешни. Това бе първият коментар

...
Опитите за изчегъртване очевидно са неуспешни. Това бе първият коментар
Коментари Харесай

ГЕРБ: Опитите за изчегъртване очевидно са неуспешни

Опитите за изчегъртване явно са несполучливи. Това бе първият коментар на ГЕРБ след края на изборния ден. 

На втори за деня брифинг партията на Бойко Борисов още веднъж упрекна служебното държавно управление " в опит да изкриви изборния резултат " по думите на Томислав Дончев. 

" Очертава се държавно управление, което няма да носи отговорност. Такива държавни управления постоянно водят до провал ", разяснява Тома Биков.

Според Биков се обрисува кабинет от вида на Пламен Орешарски. " Има видя два разновидността за бъдещето на България: задълбочаване на политическата рецесия или ръководство във формат, който ще бъде договарян не пред очите на хората, а в задклусиеито на българския политически и стопански живот ", сподели още Биков.

Той акцентира, че занапред на дневен ред стои задачата да бъде изработен разбор до каква степен машините са надеждно средство за осъществяване на избори.

По-рано ГЕРБ свика ексклузивен брифинг още преди края на изборния ден.

Хората на Борисов се оплакаха от избирателен безпорядък и репресии от страна на служебното държавно управление и съответно от вътрешния министър Бойко Рашков. 

" За първи път вътрешен министър пропагандира в деня на изборите в интерес на едни политически и в ущърб на други, т.е. на нашата ", съобщи Тома Биков.

ГЕРБ нямат изрично мнение дали ще желаят анулиране на вота. " Ще забележим сигналите и ще преценим ", сподели Даниел Митов.

От партията оповестиха, че при конституирането на 46-ия Народното събрание ще извикат служебния вътрешен министър Бойко Рашков на чуване. Обмисляли и основаване на анкетна комисия, която да ревизира дейностите на Рашков като длъжностен Министерство на вътрешните работи началник.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР