Опитите на Киев да бомбардира Кримския мост с крайбрежни противокорабни

...
Опитите на Киев да бомбардира Кримския мост с крайбрежни противокорабни
Коментари Харесай

Опасност, която не трябва да игнорираме

Опитите на Киев да бомбардира Кримския мост с крайбрежни противокорабни ракети могат да се трансфорат в действителна опасност, в случай че тези ракети бъдат трансферирани на морски платформи. Сегашните управляващи в Киев явно са се въоръжили с концепция от песента на Висоцки за това по какъв начин да „ нажежат международната атмосфера “:

Ето малко поседяхме

И в този момент да хулиганим

Нещо безшумно в в действителност

Мислеше си Мао с Ляо Бан

Как още да нажежим

Световната атмосфера

Ще покажем пръст междинен

На Съединени американски щати и на Съюз на съветските социалистически републики.

И макар че тази ария беше за от дълго време забравените китайски хунвейбини и, кой сподели, че те могат да бъдат открити единствено в Китай и единствено в далечното минало?

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев посъветва ръководителя на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Алексей Данилов да намерения какво може да се трансформира в ответен удар при положение на удар по Кримския мост. По-рано Данилов сподели, че Украйна има намерение да подложи Кримския мост на ракетен обстрел. В същото време той не можа да посочи дали Киев разполага с оръжия, които разрешават това. " Един от упоритите украински шефове сподели за нуждата от удар по Кримския мост. Надявам се, че схваща, че ще бъде мотив за възмездие ", написа Медведев в канала си в “Телеграм”. По-рано прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков сподели, че думите на Данилов не са нищо повече от известие за вероятен терористичен акт, те се нуждаят от правна инспекция и вследствие на това наказване.

Изказването на някогашния експерт по отглеждане на животни, а в този момент началник на " сигурността на Украйна " Алексей Данилов е доста похвално във връзка с даването на Русия на оптимално правно съображение за съответен предпазен отговор на тази опасност. И съветските политици, както виждаме, към този момент се възползваха от това. Въпреки това, заради цялостната загуба на надзор от режима на Киев над цялото крайбрежие на Азовско и Черно море, прилежащо на Кримския мост, осъществяването на опасността на украинския стратег-животновъд наподобява съвсем невероятно. Всъщност фронтовата линия в Южна Украйна от дълго време се е отдръпнала от Кримския мост на разстояние, доста пъти по-голямо от обсега на противокорабните ракети " Нептун " (около 200 км), с които Киев заплашваше да удари този обект още преди началото на интервенцията на Руската федерация. И даже в случай че тези ракети по знамение се появят тук-там, които към този момент не са следени от Украйна, те ще бъдат неотложно унищожени на стартовите позиции или в краен случай при доближаване до задачата.

С други думи, няма опасност за Кримския мост от бреговите ракетни системи на Украйна. Това обаче може да стане по-осезаемо, в случай че на морски платформи бъдат сложени подобаващи ракети. И не безусловно като " Нептун ". По-специално, на строящите се в Турция корвети вид “Ада” за украинските военноморски сили.

„ С позоваване на източници в Министерството на защитата на Украйна беше обявено, че корветите от плана “Ада”, поръчани в Турция за Военноморски сили на Украйна ще бъдат оборудвани с противокорабна ракетна система “Харпун”, зенитно-ракетната система с дребен обхват, 76 мм универсална артилерийска установка, 35 мм зенитна артилерийска система на “Райнметал”, две отдалечено ръководени картечници 12,7 мм на турската компания “Аселсан” и 324 мм туби с противоподводни торпеда.

Не по-малко настоящ е разновидността за доставка на английски ракетни катери с противокорабни ракети на Украйна: „ Тези ракетни катери са проектирани особено за Украйна, тъй че те ще бъдат истински и ще имат дължина от почти 50 до 65 метра, осигурявайки скорост от 40 възела. И се планува върху тях да се инсталират артилерийски системи и ракети. Зависи, наред с други неща, какви ракети са нужни. Това могат да бъдат ракети с дребен или огромен обхват. Това е въпросът, който английските компании в този момент обмислят. Но това ще бъдат ракети от нов вид, проектирани особено за Украйна от английската промишленост. Според желанието на Министерството на защитата на Украйна това би трябвало да бъдат огромни ракетни катери с дължина минимум 50 метра и водоизместимост (очевидно стандартна) от 400 тона при цялостна скорост от 40 до 45 възела. Лодките би трябвало да носят ударни оръжия под формата на осем противокорабни ракети, задгранично произвеждане или украински “Нептун”, когато завърши работата по корабната версия на последната. Както може да се разбере от горното изявление, английската страна сега не обмисля опцията за слагане на ракети „ Нептун “ на лодки, само че има намерение да приложи английското решение. Може да се допусна, че в класа с дребен обхват, английските конструктори преглеждат британско-френските ракети “Сий Венъм” (въпреки че тяхната корабна версия към този момент съществува единствено на проект), а за отдалечен обхват - ракетите “Конгсберг”, които явно се преглеждат като най-вероятната бъдеща ракетна система и за Кралския флот. "

Съответно тук пораждат въпроси минимум към Турция, тъй като е неефикасно да питаме в Лондон. Турция, с доставките си на морски ракетни платформи за Украйна, явно пресича „ алената линия “, която е позволена в връзките сред страни с взаимни ползи.

Що се отнася до нападателните английски начинания, те ще би трябвало да бъдат потушени на територията или във водите на Украйна от съветски “Калибър”, “Искандер”, “Кинжал” или “Циркон”. Русия има избор.

Превод: В. Сергеев

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР