Опит за рекорд на Гинес ще се проведе тази година

...
Опит за рекорд на Гинес ще се проведе тази година
Коментари Харесай

Опит за рекорд: Най-дългото модно ревю подготвят край Дунав

Опит за връх на Гинес ще се организира тази година на 9 септември във Видин. За първи път в България ще бъде проведено фешън ревю с дължина над километър и половина по течението на река Дунав.

Вдъхновението от време на време идва без да го чакаме. Вяра Бориславова е фешън дизайнер над 20 години и отдавна желае да съобщи посланието си посредством облеклата, които основава.

 
Посланието на събитието е против течението, слоганът е това. Като концепцията е да кажем на всички, които желаят да се борят против течението, има нещо, което не им харесва, да не се носят по течението,а самоуверено да вървят против него. 
Вяра Бориславова, фешън дизайнер

Маршрутът на ревюто ще бъде над километър и половина. Освен на артистични и стилни тоалети, гостите ще могат да се насладят на музика онлайн и театрална стратегия.

„ Като времетраене също ще е дълго, тъй като сред цялото събитие ще има и театрална част. Няма да е просто разходка и дефиле по този начин както сме привикнали да виждаме ревютата “, споделя Бориславова.

Манекенките, които ще дефилират ще бъдат 100. Част от тях ще се изберат с кастинг в района, а останалите ще бъдат от фешън организация. Тоалетите се шият ръчно и ще са колкото броя на манекенките.

Събитието ще бъде отворено за всички, които желаят да го посетят. Единствената молба от уредниците е облеклото на публиката да бъде в бял цвят.

„ Предполагам, че ще има част от публиката, която ще чака на крепостта. Реално всеки може да гледа събитието от където реши “, споделя дизайнерът.

Вяра и екипът и се надяват да оставят диря след себе си по един пъстър и друг метод. Целта е хората да се стимулират и да бъдат смели, с цел да покорят нови хоризонти.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР