Опит за покушение, който за щастие се оказа неуспешен, е

...
Опит за покушение, който за щастие се оказа неуспешен, е
Коментари Харесай

Мафиоти опитаха да убият известна бивша футболна звезда

 Опит за нападение, който за благополучие се оказа несполучлив, е изработен против някогашния сръбки национал Дарко Ковачевич. Някогашният нападател на Ювентус е бил нападнат от незнаен мъж пред дома си в атинското предградие " Глифада ". Бил е прострелян в крайници. 

Ковачевич е бил атакуван тъкмо сега, в който е паркирал автомобила си пред своя дом. Атаката е целяла убийството на Дарко, твърди полицията. Мотивите не са свързани с футбола.

Нападателите са били двама, като единият е чакал в близко паркиран автомобил. Същата кола е открита запалена на 700 метра от мястото на случая.

" Видях човек, който излезе от кола с револвер в ръка и потегли към мен. Когато стреля, инстинктивно се хвърлих надясно. След това видях по какъв начин той побягна, качи се в автомобила и изчезна ", съобщи Ковачевич пред гръцките медии. 

Освен за Юве, Дарко Ковачевич е играл още за Цървена звезда, Реал Сосиедад, Лацио и Олимпиакос. За националния тим на родината си пък има 10 гола в 59 мача. Доскоро той бе вицепрезидент на сръбската футболна федерация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР