Операция Медицински канабис в Петричко започна МВР. До този момент

...
Операция Медицински канабис в Петричко започна МВР. До този момент
Коментари Харесай

Операция "Медицински канабис" в Петричко

Операция " Медицински канабис " в Петричко стартира Министерство на вътрешните работи. До този миг са запечатани три склада в региона, следва да стане ясно дали в действителност наркотичното растение се отглежда за медицински цели.

Операцията стартира с обиск на склад в село Ръждак, в който бяха открити 10 тона канабис, както и на склад в Промишлената зона на Петрич. Акцията стартира след сигнал, че в региона мирише на канабис. Полицейските чиновници са установили, че в хале с повърхност към 1 дка има оставени да се сушат растения от рода на канабиса.

В пространства в с. Ръждак са открити 56 пластмасови бидона с съдържимост от 220 литра, който са цялостни с канабисови растения. Образувано е досъдебното произвеждане, следва взимане на представителни проби от растенията, с цел да се откри каква е задачата на развъждането им.

Собственикът на пространствата е дал позволение от Министерството на земеделието и храните. В хода на интервенцията е запечатан още един склад, чака се позволение от прокуратурата за следващи дейности.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР