Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 Стойчо Младенов говори по

...
Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 Стойчо Младенов говори по
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Никой не е гонил Любо Пенев, няма никакъв шанс аз да стана треньор

Оперативният шеф на ФК ЦСКА 1948 Стойчо Младенов приказва по наболелите тематики в клуба след днешния чоп за Купата, който отреди на столичани да гостуват на Арда в Кърджали.

Той съобщи, че управлението е било ненадейно от напускането на Любослав Пенев и беше безапелационен, че няма никакъв късмет той да размени Ел Голеадор.

" Все някой трябваше да се падне. Няма слаб тим измежду тези, които продължаваме. Одобряваме жребия като нещо обикновено. Хубаво е, че по-силните тимове остават на идващия стадий, уповавам се ", сподели Младенов, след което приказва за напускането на Любослав Пенев.
 Жребият за Купата отреди: Варненски провокации за ЦСКА и Лудогорец, и столично дерби сред Локо (Сф) и Славия Обновена
Жребият за Купата отреди: Варненски провокации за ЦСКА и Лудогорец, и столично дерби сред Локо (Сф) и Славия

Вижте целия чоп

" Никой не го очакваше това. Никой никого не е гонил. Изключително сме удовлетворени от Любо Пенев и екипа. И като резултати, и като работа. Надявам се идващият треньор да реализира същите, а за какво не и по-големи триумфи.

Как виждам на слуховете, че ще заменя Любо Пенев? С подигравка. В живота си постоянно съм бил правилен. Казвал съм истината в очите. Старая се да бъда потребен на всеки, който има потребност от мен. В това отношение съм съвършен. Нямам врагове.

От първия ден в клуба обявих моето решение. Няма вид да стана треньор. Аз съм човек на 65 години и знам какво върша. Забравете Стойчо Младенов старши треньор на който и да е тим.

Имаме кандидатури за треньор. Въпрос на диалози. Когато избираме, би трябвало да поговорим с тях за визията им за футбола. Имайте самообладание, тъй като бяхме сюрпризирани. Който и да стане, постоянно съм подготвен, стига някой да ме попита, да оказа помощ. Не си мислете, че ще се предлагам на който и да било или ще му се меся в работата. Знам каква е била моята реакция, когато някой се е опитвал да ми се меси. Така че в никакъв случай няма да го направя ", приключи Стойчо Младенов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР