Опечалена майка призовава правителството да увеличи цената на евтиния алкохол

...
Опечалена майка призовава правителството да увеличи цената на евтиния алкохол
Коментари Харесай

„Дъщеря ми, 16, беше убита от евтин сайдер, силен колкото 22 чаши водка – беше ужасяващо“

Опечалена майка приканва държавното управление да усили цената на евтиния алкохол 10 години откакто съобщи, че живота на нейната щерка тийнейджърка.

Джоан Гуд описа по какъв начин Меган Крейг-Уилкинсън, на 16, пробвала 7,5 на алкохол сайдер „ Frosty Jack’s “ – 3-литрова бутилка, съдържаща еквивалента на 22 чаши водка – и умряла в границите на часове. Меган беше открита на идната заран от нейната тогава шестгодишна сестра Амелия, която не разбра, че е умряла. След като изиска от депутатите да усилят цените на евтините питиета за „ джобни пари “ като Frosty Jack’s, Джоан беше „ разочарована “ през 10-те години ръководство на торите.

„ Депутатът от лейбъристката партия Мери Глиндън от Северен Тайнсайд беше в действителност добра и приказва за това в Народното събрание “, сподели Джоан. „ Имаше толкоз доста министър-председатели, че не мога да си спомня кой тори беше, когато беше произнесена тази тирада. Но Мери беше единствената, която ме изслуша. Казах на депутатите за гибелта на Меган, въздействието...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР