Опасност от инциденти грозят жителите и гостите на столицата, които

...
Опасност от инциденти грозят жителите и гостите на столицата, които
Коментари Харесай

Внимание, столичани! За нищо на света не минавайте през това място, смъртоносно е!

Опасност от произшествия грозят жителите и гостите на столицата, които пресичат на несъществуваща към този момент пешеходна пътека в непосредствена непосредственост до НДК, написа " Булфото ". От години на това място съществуваше пешеходна пътека, която е позната на хората от региона, а и на всички, които минават оттова. Поради незнайна причина, само че най-вероятно поради европредседателството ни, пътеката е заличена с черна багра, това обаче не пречи на хората, по табиет да се устремяват и да се пробват да пресичат тъкмо там.

Не помогнаха и няколкото телевизиони репортажа за рисковото място. От дъждовете и снеговете част от черната багра е към този момент отмита и остарялата пътека стартира да се „ демонстрира “ на пътя.

От общината заградиха с ограда постъпите към пешеходната пътека, само че и това не е задоволително, с цел да стане ясно, че от там не би трябвало да се минава. Част от водачите демонстрират схващане и стопират, само че други виждайки, че това не е пешеходна пътека, карат устремно и е единствено въпрос на време да стане противен случай.

Само на 20-30 метра от остарялата пешеходна пътека има построена нова, която е в непосредствена непосредственост до трамвайната спирка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР