Опасна дупка на бул. Данайл Николаев пука гуми, сигнализираха зрители

...
Опасна дупка на бул. Данайл Николаев пука гуми, сигнализираха зрители
Коментари Харесай

Опасна дупка на булевард Данаил Николаев в София пука гуми

Опасна дупка на бул. Данайл Николаев " пука гуми, алармираха фенове на БНТ2. Тя се намира в междинното платно на пътното платно в посока " Подуяне ". До момента нейни жертви са станали над 20 водачи.


Точното местонахождение на рисковата дупка е сред тунела под моста " Чавдар ", и ъгъла с ул. " Чамкория ". До фасадата на близката къща може да се види резултата от дупката - към 20 счупени таса от най-различни марки коли. Движението в този сектор е много интензивно, а дупката с остри ръбове изненадва водачите в тъмната част на денонощието или когато вали дъжд. Отсреща има автосервиз, а служащите всекидневно стават очевидци на пътни произшествия.
" Колко хора дневно пукат гуми на отсрещната дупка? "

Димитър Стефанов, касиер в автосервиз на бул. " Данаил Николаев ":
" Доста са. Даже стават и ПТП-та. Той натиска спирачката, да не влезе в дупката и откъм гърба някой го удря. "

" Има ли такива дето са спукали гума там и идват при вас да я вършат? "

" Тука да. Ние сме най-близката. Те си кривят джантите и си идват. Те като има придвижване и не виждат дупката. Ние там ги събираме тасовете. И насреща им ги вършим гумите. "
Цената за промяна на гума и изправяне на джанта е сред 30 и 40 лв. според от размера. Отделно се заплаща и самата гума, която също би трябвало да се смени, в случай че е спукана. Така водач, подценил за момент заплахата, би трябвало да извади най-малко 100 лв. за нова гума. Обърнахме се с казуса и към Столичната община. От там обявиха, че запълването на рисковата грапавина незабавно ще бъде включено в графика на звено " Текущи поправки ", и ще стане в най-скоро време.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР