Опасен участък дебне пешеходци и велосипедисти във Варна. Той се

...
Опасен участък дебне пешеходци и велосипедисти във Варна. Той се
Коментари Харесай

Внимание! Опасен участък дебне варненци в центъра на града

Опасен сектор дебне пешеходци и велосипедисти във Варна. Той се намира в центъра на града - при започване на пешеходната ул. " Цар Симеон ­I ".

Опасността се крие в това, че поради кражба липсват металните решетки на отводнителните канали за дъждовна вода, видя кореспондент на Varna24.bg . Живеещите и работещите наоколо са поставили собственоръчна маркировка - опънали са въже с провесени по него лилави лентички. Така се надяват да привлекат вниманието на минувачите, с цел да не се пречука някой, пропадайки в дългата яма.

Решетките липсват от близо седмица. Подали сме сигнал до Общината, само че никой още не е подхванал нужните ограничения, описаха хора, които живеят в региона.

Те допълват, че тичащи по паважа деца на няколко пъти аха да пропаднат. Много е рисково и поради това, че ровът за дъждовна вода е досами велосипедната алея, а поради шарената сянка от дърветата, съвсем не се вижда, че са му откраднати капаците.

Само да не стане нещо неприятно, кръстят се хората. Едно е да се отървеш с навехнат гален, само че напълно друго е да счупиш я крайник, я ръка или глава, обобщават те.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР