Онлайн подписка събира подкрепа за връщане на някогашното име на

...
Онлайн подписка събира подкрепа за връщане на някогашното име на
Коментари Харесай

Искат Варна отново да се казва Сталин с онлайн подписка

Онлайн подписка събира поддръжка за връщане на тогавашното име на Варна - Сталин. Краткото показване на петицията в Интернет гласи: "За про популярност на братския руски нарот дано покажем признателност. НЕКА ВЛАДИМИР ПУТИН РАЗБЕРЕ ЧЕ В БАЛГАРИА ИМА ХОРА НАКОИТО НЕИМ ИМПУКА ЗА НАТО ", а първият коментар е: "Защото обичам Русия ". От 22 септември до момента обаче са събрани едвам 5 гласа "За ", научи Moreto.net.

Според статистиката в уеб страницата, даващите поддръжка Варна още веднъж да се споделя Сталин - както е било от 20 декември 1949 година до 20 октомври 1956 година, са от градовете Београд, Михайловград и Сталинград. Един от подписалите се, се е определил като "гражданин на социалистическия парадайс ".

"Името на Сталин би трябвало още веднъж да се носи от Варна, тъй като гледайки от Варна, човек чува в наши дни съветски, а също по този начин може и в случай че е в въодушевление да види Крим, който също е съветски. Но по времето на Сталин българите бяха колени и бити, а аз обичам, когато българи се мачат, тъй като ми е кофти, а аз обичам да ми е кофти. Гледайки от Варна към Крим, който е наш, съветски, се надявам нов Сталин да се върне, българия да стане Руска, с цел да ми е отново хубаво, че ме мачкат ", е написал консуматор, представящ се като Мако Даков от Долни Тръбен.

Най-популярната подписка за всички времена в уеб страницата за петиции е "Не на връщането на цигарения пушек в заведенията ". Тя е събрала поддръжката на 73 318 консуматори. С висок рейтинг са също петициите за разформироване на Движение за права и свободи като нелегално записана партия, за основаване на Зоополиция към регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи, за събаряне на имунитета на Волен Сидеров, за оптималната ефикасна присъда за акушерката Емилия Ковачева и за промени в АГ бранша.

Сред най-новите подписки пък, попадат: "НЕ на матурите след 7 клас при отличен триумф ", "В Духа на празника на Народните Будители: Нека Библиотеките в цялата страна да работят и в почивните дни! ", "Против промяната тутакси! ", "Достойно възнаграждение на труда на медицинските сестри " и даже за връщането на остарелия дизайн на vbox7.

Сред онлайн петициите с варненски адрес има такива за слагане на камери в центъра на квартал "Галата ", за построяването на скейтпарк в града и за прекъсване на застрояването на Кара дере. Популярната с митингите и гражданските си начинания Мария Димитрова е основала електронните подписки "Спасете парка и паркингите " и "За решение проблемите на Варна! ", които са получили надлежно по осем и по 10 гласа.

Петицията "Открито писмо до премиера Борисов за Морската градина на Варна " е подписана от 5404 консуматори, а тази против фермата за норки в село Любен Каравелово - 1826 профила. Предложението за музей на Антон Новак и на Морската градина е получило поддръжката на 213 души.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР