Онкологичните заболявания отдавна са станали чумата на века. Повече от

...
Онкологичните заболявания отдавна са станали чумата на века. Повече от
Коментари Харесай

Прости да и не, които удължават живота. Съветите на онколози

Онкологичните болести от дълго време са станали чумата на века. Повече от 200 типа ракови болести убиват годишно над 8 милиона души. Световната здравна организация даже предвижда растеж на случаите на онкологичните болести. Блогът на съветския медицински център „ КДЦ 24 “ елементарни рекомендации от практикуващи онколози за профилактика на раковите болести.
На какво да кажеш НЕ: Рафинираното олио. Млякото от скотски генезис, като се изключи домашното. Бульоните на кубчета. Подсладените питиета. Микровълновата фурна. Мамографията преди раждане, като се изключи ехографията. Твърде тясното долни дрехи (сутиени). Алкохола. Размразената храна. Водата в ледник в пластмасови бутилки. Противозачатъчните хапчета. Цигарите. Дезодорантите (особено употребявани след бръснене са опасни). Захар под всякаква форма (раковите кафези се хранят главно със захар). Пациентите с рак, които отстраняват захарта от диетата си, постоянно откриват, че заболяването е изчезнала и могат да живеят по-дълго: захарта = смъртен зложелател. На какво да кажеш ДА Зеленчуци и плодове. Мед в умерени количества вместо захар. Растителни протеини (бобови култури вместо месо). Две чаши вода на празен корем, преди да си измиете зъбите. Топла храна, не гореща. Противораков сок №1: алое вера + джинджифил + магданоз + целина + средата на ананас, разбъркайте и пийте на гладно. Сок срещу рак №2: заквасена сметана / гуанабана (без семки) + средата на ананас. Сурови или варени моркови, или прясно изцеден сок от моркови, всеки ден.
И още няколко рекомендации:
Алтернатива за неспасяемите пушачи (СНИМКИ)
Във времето на обществена изолираност поради пандемията от ковид, група учени от разнообразни страни участваха в интернационална полемика за...

Не пийте чай от пластмасови чаши. Не яжте нищо горещо от хартиена или найлонова торбичка (като пържени картофки, например). Не поставяйте храна в микровълнова фурна в пластмасови съдове.

Когато пластмасите се нагряват, се отделят химични съединения, които могат да причинят 52 типа ракови болести.

Избягвайте да пиете кока-кола с ананас или след ястие на ананас като десерт. Не смесвайте сока от ананас с кока-кола. Тази примес е смъртоносна. Хората могат да умрат от това и неправилно да считат, че са били отровени.

Отговаряйте на повиквания, поднасяйки телефона към лявото си ухо. Когато батерията на телефона ви е съвсем празна, не провеждайте диалози, защото тогава излъчването е 1000 пъти по-силно, в сравнение с при заредена батерия.
Тези всекидневни привички удължават живота
Британски учени назоваха три всекидневни навика, които са способни да понижат риска от възрастови болести и да удължат живота, написа...

Не приемайте медикаменти със студена вода.

Не яжте тежка храна след 17.00 часа.

Пийте повече вода заран, по-малко вечер.

Не заемайте хоризонтално състояние незабавно след хранене или банкет на медикаменти.
5 нездравословни ежедневни навика, които редуцират живота
Много хора мечтаят за дълъг и здравословен живот, само че постоянно не знаят какво би трябвало да се направи, с цел да го реализиран. Учените настояват, че...

Тази публикация е единствено за осведомителни цели. Най-компетентно и по-подробно за методите за предварителна защита на рака може да ви посъветва онколог.

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР