One Direction записаха официалния сингъл за Деня на червения нос

...
One Direction записаха официалния сингъл за Деня на червения нос
Коментари Харесай

One Way or Another за Деня на червения нос 2013

One Direction записаха формалния сингъл за Деня на аления нос 2013, озаглавен One Way or Another. Песента е кавър на класическия шлагер на Блонди от 1978 година и е продуциран от Джулиан Бунета. One Way or Another ще излезе на цифров формат на 17/02 и един ден по-късно на физически притежател.

През 2013 година се навършват 25 години от първата благотворителна акция, която се трансформира в най-мащабното събитие във Англия дружно с самодейността „ Деца в потребност ”, почнала през 1988 година в поддръжка на гладуващите в Етиопия и Судан. Кулминацията е така наречен „ Ден на аления нос ”, който се организира на всеки 2 години през месец март. Това е денят, в който се набират най-вече средства посредством разнообразни телевизонни излъчвания, стратегии и мероприятия. За този интервал акцията е събрала над 600 милиона английски лири и е помогнала на милиони гладуващи и бедстващи хора в Африка.

Участието на групата в акцията Хари от One Direction разяснява по този начин: " И петимата сме израснали с самодейностите на Comic Relief и сме взели участие в доста дни на аления нос в учебно заведение, тъй че сме откровено поласкани от поканата да запишем формалния сингъл за акцията. Това е голяма чест за нас. One Way or Another е една от най-великите песни в музиката и доста се надявам, че нашата версия ще завоюва задоволително доста пари за идеята ”.

През януари тази година момчетата от бандата посетиха Африка, където се срещнаха на място с другите стратегии за подкрепяне на нуждаещите се хора и най-много за децата в потребност. Групата се отхвърля от всевъзможни възнаграждения във връзка със сингъла и дава всички отчисления от песента на фондацията Comic Relief.

Денят на аления нос ще се организира на 15 март 2013 година.

Междувременно One Direction се приготвят за идното си Европейско турне през април и май 2013 година. Турнето включва 18 дати като групата ще изнесе концерти в някои от най-големите зали и арени във Франция, Швеция, Германия, Белгия, Холандия, Италия, Испания, Швейцария, Португалия и Дания. Преди да стартират европейската си обиколка, на момчетата им предстоят 9 концерта в лондонската зала O2 Arena през февруари и март.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР