Омбудсманът Мая Манолова настоява ЕВН да опростят сметките за ток

...
Омбудсманът Мая Манолова настоява ЕВН да опростят сметките за ток
Коментари Харесай

Мая Манолова настоява ЕВН да опрости сметките за ток за пострадалите в Бургаско


Омбудсманът Мая Манолова упорства ЕВН да опростят сметките за ток за ноември на потърпевшите фамилии от наводненията в Бургаско.

Общественият медиатор посети Камено, където се срещна с потърпевшите от наводненията хора. Те споделиха, че отхвърлят да употребяват изсушителната техника, която БЧК даде, поради високите сметки за ток, които ще платят идващия месец. От сутринта публичният медиатор Мая Манолова е в договаряния с електродружеството да обезщети потърпевшите фамилии, като им опрости сметките за ток.

"И приканвам и през медиите това енергоснабдително сдружение да прояви взаимност и да опрости сметките за месец ноември на хората, които ще употребяват такава техника, с цел да могат да си изсушат къщите. Това е най-малкото, което ЕВН може да направи за хората, които всеки месец заплащат и образуват големи огромни облаги на това сдружение. Очаква без повече пазарлъци да проявят своята взаимност, тъй като това е първата стъпка. Първо би трябвало да се изсушат пространствата. ", съобщи Мая Манолова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР