Омъжените жени често се жалват, че съпругът им създава повече

...
Омъжените жени често се жалват, че съпругът им създава повече
Коментари Харесай

Съпругът стресира повече жената, отколкото децата и работата

Омъжените дами постоянно се жалват, че брачният партньор им основава повече главоболия от детето – чака всичко на готово, капризничи, не поема отговорност за нищо и им докарва максимален стрес. 
Това удостовери и изследване на уеб страницата today.com.

Проучването

То е направено с допитване до 7000 майки, които отговорят на въпроси, свързани с нормалните източници на стрес в всекидневието – разпределението на отговорностите и отговорностите, животът със брачна половинка и с децата.

Изводите

46% от дамите отговорят, че брачният партньор им основава доста повече напрежение и стрес от децата, без това да е обвързвано с тормоз или невярност. А по скалата до 10 – те правят оценка това психическо напрежение с 8, 5.

Една от аргументите дамата да е нервна, е че мъжът ѝ се държи като дете и то до късна възраст. 
„ Седемгодишното си е седемгодишно, само че 35-годишен мъж, който се държи като 7-годишно момченце е безсрамие, тъй като той би трябвало да е виновен за детето “, споделя една от запитаните дами.

Какво да се направи

Ако брачният партньор ви докарва стрес, би трябвало да обсъдите с него този въпрос, поучават специалисти. Защото високите равнища на стрес, разболяват.
Всички отговорности в къщи би трябвало да се поделят по равно – извършването на покупки в магазина, домакинската работа в къщи и грижите за децата.
Защото съпружеският живот е като тангото. Трябват двама – да поделят и да носят, с цел да върви бракът.

Източник:

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР