Омъжени от пръв поглед Австралийската двойка Джейд и Ридж показаха

...
Омъжени от пръв поглед Австралийската двойка Джейд и Ридж показаха
Коментари Харесай

Феновете на MAFS критикуват „фалшивите“ чувства на Джейд към Ридж, тъй като семейното събиране разкрива пукнатини

Омъжени от пръв взор Австралийската двойка Джейд и Ридж демонстрираха обединен фронт през целия сериал до момента – само че в този момент почитателите не са уверени Джейд е била същинската си същина.

Изглежда, че Джейд Паюел, на 26, и брачният партньор й Ридж Баредо, на 27, са доста подобаващи един за различен, защото видяхме връзката им да процъфтява по време на шоуто. Въпреки това, по време на снощния епизод (сряда, 17), почитателите упрекнаха булката, че не е посочила същинските си страсти в шоуто - потвърждавайки, че нейната личност се е трансформирала, когато се е събрала със фамилията си по време на седмицата на престоя в дома.

Зрителите на MAFS бяха угрижен за очевидната смяна на мнението на Джейд, когато тя изрази дълбока угриженост по отношение на зрелостта на Ридж, защото в никакъв случай преди не го е поставяла под въпрос.

Неудобната вечеря със фамилията на Джейд и Ридж стана още по-напрегната, когато Джейд призна, че е имало „ езикова преграда “ през първите няколко седмици от връзката им заради непрекъснатото използ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР