Олимпийският шампион в овчарския скок от Лондон 2012 Рено Лавийени

...
Олимпийският шампион в овчарския скок от Лондон 2012 Рено Лавийени
Коментари Харесай

Рено Лавийени ще пропусне световното първенство по лека атлетика

Олимпийският първенец в овчарския скок от Лондон 2012 Рено Лавийени от Франция бе заставен да се откаже присъединяване на международното състезание по лека атлетика, което ще се организира в Будапеща сред 19 и 26 август, заяви самият той в обществените мрежи.

Причината за решението на трикратния европейски първенец навън и четирикратен на закрито е травма в бедрения мускул, като самият той разгласи, че продължава да изпитва болки.

" Тялото ми не разреша да скачам в Будапеща при положителни условия, като не преставам да изпитвам болки и за най-голямо страдание би трябвало да се откажа ", написа французинът в профила си в Инстаграм.

Рено Лавийени има персоналното достижение в овчарския скок навън от 6.05 метра, само че в своята богата кариера до този миг му липсва само златен орден от международно състезание навън, само че наподобява, че оценката няма да пристигна и през тази година.

Световното състезание по лека атлетика в Будапеща ще може да наблюдавате НА ЖИВО в ефира на Българска национална телевизия 3!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР