Олимпийският отбор на САЩ по кърлинг за мъже запази шансовете

...
Олимпийският отбор на САЩ по кърлинг за мъже запази шансовете
Коментари Харесай

САЩ запази шансовете си за полуфинал

Олимпийският тим на Съединени американски щати по кърлинг за мъже резервира възможностите си за класиране на полуфиналите на шампионата в ПьонгЧанг, откакто завоюва основна победа с 8:4 против Швейцария. Американците са с баланс 4-4, до момента в който европейците са с 5-4 и заемат четвърто място.

Срещата беше равностойна до преполовяването й, когато играта на двамата водачи на американския състав проработи. Тайлър Джордж пласира на два пъти камъни за скипа Джон Шустър край бутона, а той направи четири съвършени хвърляния в петия и седмия енд за общ брой от шест точки. Именно това беше и разликата сред двата тима, а швейцарците даже се отхвърлиха от последните си опити в десетия енд.

Япония също завоюва от американската победа, откакто азиатците се постановиха с 6:4 против Дания и заемат петото място при тъждество със Съединени американски щати. И двата тима имат по мач по-малко от швейцарците. В последния дуел от следобедната сесия Италия победи Норвегия с 6:4 и двата тима се изравниха с баланс 3-5.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР