Олимпийските игри в Токио 100 процентаще се проведат, обяви президентът

...
Олимпийските игри в Токио 100 процентаще се проведат, обяви президентът
Коментари Харесай

Олимпийските игри 100 % ще се проведат

Олимпийските игри в Токио 100 процентаще се проведат, разгласи президентът на организационния комитет Сейко Хашимото.

Тя направи коментара тъкмо 50 дни преди отсрочената поради пандемията от 2020 година олимпиада. „ Вярвам, че опцията провеждае на тези Игри е 100%. Най-голямото предизвикателство ще бъде по какъв начин можем да направляваме потока от фенове. Ако има взрив на инфектирани по време на олимпийските игри, то тогава би трябвало да бъдем готови за Олимпиада без почитатели “, сподели Хашимото, представена от Би Би Си.

Чуждестранните фенове към този момент получиха възбрана за наличие, като решение за допускането на домашни почитатели се чака след края на изключителното състояние в Токио на 20 юни. Независимо от продължаващата неустановеност, уредниците означиха 50 дни до откриващата гала на 23 юли, разкривайки елементи за церемониите по разпределяне на медали, в това число сцени, направени от рециклирана пластмаса. Те също по този начин оповестиха каква ще бъде музиката по време на награждаването.

„ Остават ни 50 дни. Усещам към този момент звука от стъпките на спортистите към Токио. Напълно сме подготвени и готови с предварителни защити за отбрана от вируса, тъй че апелирам ви, чувствайте се в сигурност, когато идвате в Япония. Моля ви, всички спортисти, бъдете виновни с дейностите си и спазвайте разпоредбите “, приключи Хашимото. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР