Олимпийската вицешампионка в скока на височина Мирела Демирева ще бъде

...
Олимпийската вицешампионка в скока на височина Мирела Демирева ще бъде
Коментари Харесай

Мирела Демирева – гост на Студентски град рън 2017“



Олимпийската вицешампионка в скока на височина Мирела Демирева ще бъде посетител в първото издание на шосейния пробег „ Студентски град Рън ”. Спортист номер едно на България за 2016 година ще се включи в деянията свързани с програмата „ Детска атлетика “ в Националната спортна академия „ Васил Левски “.

В надпреварата, което ще се организира на 1-ви октомври  по улиците в Студенски град ще се включат над 100 бегачи, измежду които и най-елитните ни спортисти. Лиляна Георгиева ще взе участие с феновете на в дистанцията 5 километра 220 метра, а Митко Ценов и Йоло Николов ще застанат на старт с експертите на същата отдалеченост. Програмата включва и щафетно тичане (2 обиколки по 2 километра 610 метра) за фамилии и компании.

Таксата за присъединяване, която е 20 лв. на човек ще събира с благотворителна цел. С набраните средства, които включват и дарения от разнообразни компании, ще се употребяват за организацията на подготвителен лагер за млади спортисти.  

Записванията за надпреварата продължава до събота вечер на [email protected] или в щаба на организационния комитет в Студентска поликлиника.

Стартът и финалът на 1-ви октомври са пред Арката на НСА „ Васил Левски ”, а началото на „ Студентски град Рън ” е в 9:30 часа. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР