Олимпиакос обвини ФИФА, че не обръща особено голямо внимание на

...
Олимпиакос обвини ФИФА, че не обръща особено голямо внимание на
Коментари Харесай

Олимпиакос скочи срещу ФИФА

Олимпиакос упрекна ФИФА, че не обръща изключително огромно внимание на здравето на футболистите, откакто още двама играчи от гръцкия клуб дадоха позитивни проби за новия ковид. Това се случи до момента в който двамата бяха на лагери с националните си тимове в Африка.

В писмо до управителния орган на международния футбол, изпратено и до Ройтерс, от Олимпиакос обявиха, че африканската футболна конфедерация (КАФ) и нейните членове не са били в положение дейно да защитят здравето на футболистите по време на интернационалните мачове, изиграни през октомври и ноември. През идната седмица " червено-белите " от Пирея ще играят против Манчестър Сити в груповата фаза от Шампионската лига.

Нападателят Юсеф Ел Араби, който води в класирането при голмайсторите в шампионата в Гърция, към момента е под карантина в Камерун след дадения позитивен тест за COVID-19 при пътуването си с националния тим на Мароко за квалификационен мач за шампионата за купата на африканските народи. Египетският национал Ахмед Кока също е с позитивна проба за ковид след завръщането си от Того.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР