Олигархът Иво Прокопиев и неговите проксита са в залата на

...
Олигархът Иво Прокопиев и неговите проксита са в залата на
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV! Мустафа Карадайъ: Олигархът Иво Прокопиев е в залата на парламента, неговите проксита искат промяна на Конституцията

Олигархът Иво Прокопиев и неговите проксита са в залата на Народното събрание, те желаят смяна на Конституцията. Това сподели от трибуната на Народното събрание водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, визирайки и Христо Иванов от " Да, България. "

Мустафа Карадайъ повдигна въпроса за безобразните извращения над 20 000 български жители за изборите през юли и за какво на това му запитване към момента няма отговор от вътрешния министър Бойко Рашков. Олигархът Иво Прокопиев и неговите проксита са в залата и вие, господин Иванов, сте негов проводник, сподели водачът на Движение за права и свободи. Че ръководителят Никола Минчев продължава да не си прави работата, само че диалогът по това му държание следва.

Христо Иванов от " Да, България " отбрани преди този момент нуждата от комисията, с цел да се реализира действително правораздаване. Според него сега българското правораздаване се употребило с доста ниско равнище на доверие. Затова без правосъдна промяна не можело да се възвърне доверието. Цената трябвало да се заплати, с цел да се възвърне, с цел да се върне и инвеститорският интерес, който се усещал в този момент под политически риск. Това съгласно него минава през Висш съдебен съвет и фигурата на основния прокурор. За да има единодушие, болшинството не предложило личен законопроект, а се желал разговор на паритетно съображение.
свързани новини66938на 03.12.2021
Цончо Ганев от " Възраждане " напомни опита за смяна на Конституцията от ГЕРБ, който се оказа несполучлив. Несериозно било да се основава комисия, без да има действителни оферти.

Хамид Хамид от Движение за права и свободи изрази неразбиране по какъв начин се прокарват от ментора на Христо Иванов Иво Прокопиев сходни хрумвания и дали са наясно какъв брой подписа са им нужни. От дребен знам, че в случай че желаете нещо да не се свърши, създайте комиися, сподели Хамид.

Росица Кирова от ГЕРБ изрази запаси към такава краткотрайна комисия, откакто има настояща непрекъсната правна комисия на симетричен принцип, при все това нуждата от правна промяна била нужна.

Христо Иванов изрази безпокойство, че Хамид Хамид се пробва да ги предизвика с реплики за олигархията.

Защо желаете да водите диалози с нас, в случай че ни смятате за мафия, попита Тома Биков.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР