Олга Скабеева, един от главните пропагандисти на президента Владимир Путин,

...
Олга Скабеева, един от главните пропагандисти на президента Владимир Путин,
Коментари Харесай

Куклата на Путин: България се превръща в Украйна 2.0

Олга Скабеева, един от основните пропагандисти на президента Владимир Путин, разяснява акцията, осъществена от група почитатели на " Левски ", които разрушиха паметната плоча на монумента в София и опънаха транспарант с думите " Демонтаж ".

" В София за следващ път оскверниха Паметника на Съветската войска. Вандали нахлуха в него през нощта и разрушиха възпоменателния надпис. България продължава да се трансформира в Украйна 2.0 ", написа Скабеева в телеграм.

Ръководителят на Следствения комитет на Руската федерация Александър Бастрикин пък разпореди образуването на наказателно произвеждане за оскверняването на Паметника на Съветската войска в София, съобщи съветската държавна организация ТАСС.

" Срещу Паметника на Съветската войска в българската столица са осъществени вандалски дейности, като група футболни почитатели са нападнали палатковия лагер на бранителите на паметника и са развалили гранитна плоча в основата му ", се споделя в известието.

" Председателят на Следствения комитет на Руската федерация Александър Бастрикин  е упълномощил на основната следствена работа на ведомството да проверява взаимно с съветското Външно министерство оскверняването на паметника, повдигнат в чест на руските воини-освободители в София ", се добавя в изказване на Комитета.

Според посочената институция " в границите на следствието ще бъдат подхванати стъпки за определяне на самоличността на лицата, виновни за това закононарушение, а техните дейности ще бъдат подложени на наказателна и правна оценка ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР