Олександър Зинченко може да се счита за футболист на Арсенал,

...
Олександър Зинченко може да се счита за футболист на Арсенал,
Коментари Харесай

Ясно е: Арсенал взема още един играч на Сити

Олександър Зинченко може да се смята за футболист на Арсенал, откакто от Манчестър Сити са приели офертата на “топчиите” за украинския национал. Няколко разнообразни източника от Острова потвърдиха, че двата клуба са си стиснали ръцете. Арсенал ще заплати твърда сума от 30 млн. паунда и още 2 млн. под формата на бонуси.

Личните условия на Зинченко в нито един миг не са били проблем в хода на договарянията. Украинецът е дал единодушие да премине в отбора от Северен Лондон, където още веднъж ще работи под управлението на Микел Артета. 25-годишният халф ще премине медицински прегледи в идващите дни и ще подпише контракт до 2026 година.

Заместникът на Зинченко в Ман Сити е прочут. Това ще е Марк Кукурея, който от дълго време е в полезрението на Пеп Гуардиола. “Гражданите” са подготвени с съответна оферта за испанския ляв бек и са оптимисти, че прехвърлянето ще бъде финализиран напълно скоро.

През предишния сезон Кукурея беше закрепостен титуляр за Брайтън, като взе присъединяване в 35 мача в Премиър лийг и вкара 1 гол.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР