Оле ДилГерманското външно разузнаване БНД (BND) предупреди на закрито заседание

...
Оле ДилГерманското външно разузнаване БНД (BND) предупреди на закрито заседание
Коментари Харесай

БНД: Европа е в обсега на ракетите на Пхенян

Оле Дил

Германското външно разузнаване Разузнавателна служба на ФРГ (BND) предизвести на закрито съвещание в Бундестага, че „ сигурно “ може да се каже, че Северна Корея е в положение „ да доближи в това време Европа и Германия също “, съобщи БГНЕС.
Междувременно има и изказвания, че режимът на Ким Чен Ун може да инсталира на ракетите си нуклеарни бойни заряди. Информацията е стигнала до „ Билд ам Зонтаг “ от участници в съвещанието. Заместник-шефът на Разузнавателна служба на ФРГ Оле Дил също по този начин е отбелязал, че диалозите сред Южна и Северна Корея са знак за намаляване на напрежението.
Миналата година управлението на Северна Корея с тестването на междуконтинентална ракета задълбочи опасенията, че страната може да вземе на прицел която и да е точка от територията на Съединени американски щати с ракети с нуклеарни бойни глави. Засега обаче има подозрения, че нуклеарните заряди, инсталирани на севернокорейска ракета, са в положение да оцелеят при сериозното назад нахлуване в атмосферата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР