Окръжният съд в Разград определи постоянна мярка за неотклонение задържане

...
Окръжният съд в Разград определи постоянна мярка за неотклонение задържане
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста Пабло Санчес за жестокото убийство на съпругата му в Разград

Окръжният съд в Разград дефинира непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража " за 44-годишния Пабло Санчес - мексиканец с испански паспорт, който е обвинен за жестокото убийството на брачната половинка си Силвия Петрова, оповестиха от държавното обвиняване.
Още по темата
Майката на 3 деца бе оповестена за търсене на 11 декември, когато в полицията в Разград бил подаден сигнал от родителите й, че тя е изчезнала. След няколкодневно търсене криминалистите открили, че тя е станала жертва на тежко престъпно закононарушение.

В резултат на осъществените издирвателни дейности, в нощта на 15 против 16 декември, в покрайнините на Разград, са открити остатъци от тялото й. Местоположението им било посочено от брачна половинка на Силвия - 44-годишния Пабло Санчес. Самото ликвидиране е осъществено в жилището, което фамилията на жертвата обитавало в града.

Първоначално килърът се опитал да заблуди проверяващите, че не знае къде е неговата брачна половинка, и им показал оправдание. В хода на работата по случая обаче, алибито не се удостоверило, а мъжът е засечен от камери за видеонаблюдение и против него са събрани задоволително доказателства. Последвали признания от страна на обвинения, който е съдействал на проверяващите органи.

Вчера стана ясно, че против Санчес има подадени сигнали за домашно принуждение в Испания. Те са били няколко и са подадени от брачната половинка му Силвия и от предходна негова другарка.

Определението на съда предстои на обжалване пред Апелативен съд-Варна.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР