Окръжният съд в Плевен спря кавърверсията на Моя страна, моя

...
Окръжният съд в Плевен спря кавърверсията на Моя страна, моя
Коментари Харесай

Фараона се кефи: 5000 лв. си струваха рекламата, бих дал още толкова

Окръжният съд в Плевен спря кавърверсията на „ Моя страна, моя България “ и санкции създателя ѝ с 5000 лева 28-годишният Кристофър Галовски, по прякор Фараона, от град Кнежа направи своя версия на песента на Емил Димитров, а синът на естрадната легенда заведе дело.

Магистратите постановиха, че „ Моя страна, моя… Германия “ към този момент не може да се излъчва и извършва и би трябвало да бъде свалена от всички платформи, където към момента я има.

Пред камерата на NOVA Галовски показа, че историята с песента му му е подействала позитивно, макар че ще би трябвало да си заплати.

„ Всъщност, за 5000 лева, тази реклама, която ми направиха – мисля, че си коства. Даже, бих дал още толкоз, с цел да ме поснимат още два-три месеца ”, споделя музикантът.

Той твърди, че е имало опит да се схванат със сина на Емил Димитров извънсъдебно. „ Имах позвънявания от тях, само че сумата, която желаеха, беше доста по-голяма от тази, която съдът дефинира да заплатя ”, споделя Фараона.

Самоукият музикант от Кнежа, въпреки всичко си е взел урок и не прави кавъри, а работи над авторска ария. Първо обаче ще си заплати дължимото на Емил Димитров-син.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР