Окръжният съд в Бургас освободи под домашен арест Ралф Сундберг,

...
Окръжният съд в Бургас освободи под домашен арест Ралф Сундберг,
Коментари Харесай

Съдът освободи под домашен арест шведа, ритнал камериерка в Слънчев бряг

Окръжният съд в Бургас освободи под домакински арест Ралф Сундберг, шведският жител, който бе арестуван за нахлуване на камериерка в хотел в Слънчев бряг. Мъжът е упрекнат за нанасяне на лека телесна щета по хулигански подбуди.

Съдът взе решението за смяната на мярката в по-лека на закрито съвещание и без да разгласи претекстовете си за налагането на " домакински арест ", оповестява БНР.

Междувременно " Нова телевизия " заяви, че преди три дни съдът в Несебър е взел решение мярката за неотклонение на Ралф Сундберг да бъде променена на " домакински арест ". Защитата на шведа е посочила документи за контракт за наем на апартамент в курорта Слънчев бряг, каквото е условието на закона, с цел да бъде наложена по-леката мярка. Съдът е решил, че няма заплаха мъжът да се укрие. По информация на малкия екран притежателят на един от апартхотелите в курорта не е разрешил Сундберг да бъде настанен в парцел в постройката.

Ралф Сундберг атакува камериерка в хотел в Слънчев бряг на 3 юни. Деяна Петкова беше брутално изритана в главата без забележима причина, вследствие на което изгубила краткотрайно схващане. Скоро след нападението ръководителят на Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите Благой Рагин прикани казусът да отшуми допустимо най-бързо, тъй като можел да докара до протест от страна на скандинавските туристи. Позицията му бе остро подложена на критика и след апел на транспортния министър Рагин подаде оставка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР