Окръжната прокуратура в Пловдив внесе обвинителен акт спрямо 27-годишен мъж,

...
Окръжната прокуратура в Пловдив внесе обвинителен акт спрямо 27-годишен мъж,
Коментари Харесай

Съдят насилник по 9 обвинения. Горил жертвата си с цигара

Окръжната прокуратура в Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на 27-годишен мъж, оповестиха от обвиняването. Той е предаден на съд по девет обвинявания.

Първото е за това, че на 12 август 2023 година в Лайпциг, Германия, е отвлякъл 23-годишна жена, като действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение и с проявена особена свирепост.

Второто обвиняване е за това, че на 14 август 2023 година в Лайпциг, той незаконно е лишил от независимост същата потърпевша жена. Третото обвиняване е за това, че за интервала от 12 до 13 август 2023 година в Лайпциг, мъжът е принудил 23-годишната жена да признае, че му е изневерявала и да използва срещу волята си прахообразно вещество, за което е споделил, че е опиат, както и да вкарва разнообразни пароли в посочена от него онлайн платформа, като е използвал за това мощ и заплашване.

Четвъртото обвиняване е за това, че на 12 август 2023 година е предизвикал на потърпевшата жена междинна телесна щета, изразяваща се в счупвания на ребра, довели до трайно затрудняване на придвижванията за повече от 30 дни.

Петото и шестото обвиняване е за това, че мъжът през интервала от януари до март 2023 година и от май до 13 август 2023 година, е предизвикал на потърпевшата няколко пъти леки телесни повреди - кръвонасядания по тялото, травми на носа, охлузвания на главата, краката, лицето, овални кожни недостатъци по повърхността на гръдния панер, породени от изгаряния със запалена цигара.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР