Окръжната прокуратура в Хасково задържа 38-годишен мъж с френско и

...
Окръжната прокуратура в Хасково задържа 38-годишен мъж с френско и
Коментари Харесай

Задържаха мъж, опитал се да пренесе над 100 кг хероин през „Капитан Андреево“

Окръжната прокуратура в Хасково задържа 38-годишен мъж с френско и турско поданство за преместване през границата на страната хероин с тегло 104,940 кг и хашиш с брутно тегло 0,090 кг на обща стойност 9 445 050 лв., оповестиха от обвиняването.
По случая се води следствие. На 15 август, на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " от Турция в България влезнал автомобил, с непознати регистрационни номера.

С него за Франция пътували фамилията му и домашните им любимци - две кучета. По метода „ разбор на риска “ лекият автомобил бил отклонен за щателна митническа инспекция.

В тайници в пода под предните седалки на транспортното средство и в аварийна гума на автомобила проверяващите разкрили 210 пакета. 209 от тях съдържали ярко бежово прахообразно вещество, което при тестване с полеви наркотест реагирало на хероин, а веществото от последния пакет реагирало на хашиш. Контрабандираните наркотични субстанции и лекият автомобил са иззети. С разпореждане на прокуратурата той е арестуван за период до 72 часа. Разследването по случая продължава.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР