Окръжната прокуратура в Габрово внесе обвинителен акт в срещу 42-годишния

...
Окръжната прокуратура в Габрово внесе обвинителен акт в срещу 42-годишния
Коментари Харесай

Зверското убийство на 46-г. жена, потресло България: Почина бавно и в жестоки мъки, а мъжът й…

Окръжната прокуратура в Габрово внесе обвинителен акт в против 42-годишния С.А. за това, че на 18 против 19 август 2022 година, в къща в габровския квартал „ Горни Бакойци “, в изискванията на домашно принуждение, съзнателно умъртвил 46-годишната си жена, с която живеел във фактическо общуване.
Във съдбовната нощ извергът методично и с особена свирепост смлял от пердах половинката си. Удрял я с твърди тъпи предмети, с юмруци, ритници и с патерица по главата, лицето, тялото и крайниците. Душил я, стискайки мощно с ръце на шията ѝ.
Вследствие на множеството удари, множеството със забележителна мощ, на И.С. била породена черепно-мозъчна контузия в комбиниране с утежняващи фактори – породена тежка шийна контузия и кръвозагуба. Престъплението е осъществено по изключително непосилен метод за потърпевшата, защото гибелта ѝ е настъпила последователно, постепенно и с дълга мъка, се показва в обвинителния акт, предава Лупа.
В хода на досъдебното произвеждане на обвинения е наложена мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. Предстои насрочване на делото в съда.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР