Окръжна прокуратура - Стара Загора наблюдава и ръководи разследването по

...
Окръжна прокуратура - Стара Загора наблюдава и ръководи разследването по
Коментари Харесай

Откриха труп на майка на осем деца, съпругът й изчезнал

Окръжна прокуратура - Стара Загора следи и управлява следствието по досъдебно произвеждане за това, че в интервала от 11. 11. 2022 година до 15. 11. 2022 година в село Обручище, община Гълъбово, област Стара Загора, съзнателно е умъртвена 67–годишната Н. И. - закононарушение по член 115 от Наказателния кодекс, потвърдиха през днешния ден от Апелативната прокуратура в Пловдив.

На 15. 11. 2022 година, към 14,45 ч., е бил подаден сигнал на тел.112 за открита умряла жена в къщата й в Обручище, община Гълъбово. Пристигналите на място полицейски чиновници разкрили в една от стаите натрупа на 67-годишна жена. По главата й имало забележими следи от травматични увреждания.

Под управлението на Окръжна прокуратура – Стара Загора се организират първични дейности по следствието – оглед на местопрестъпление и свързани с него спомагателни процесуално – следствени дейности и оперативно – издирвателни мероприятия, ориентирани към откриване на причинителя на закононарушението.

На мъртвата първа се натъкнала племенницата й, която отишла през вчерашния ден да й занесе храна. Кучета на двора били вързани, само че очевидно гладни. Къщната врата била заключена, а през прозореца се виждала лежащата господарка. Племенницата извикала кмета на селата, а той подал сигнала на тел. 112. След като разрушили вратата, с цел да влязат, служителите на реда се натъкнали на натрупа, потопен в кръв. Според локалните, жертвата била удряна неведнъж по главата с тъп предмет. Жената е майка на 8 пораснали към този момент деца от разнообразни мъже.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР