Окръжна прокуратура – Пловдив внесе обвинителен акт спрямо 48-годишен мъж.

...
Окръжна прокуратура – Пловдив внесе обвинителен акт спрямо 48-годишен мъж.
Коментари Харесай

Съдят мъж, ограбил управителка на заведение в Пловдив, след като почиствал с метла

Окръжна прокуратура – Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на 48-годишен мъж. Той е предаден на съд за това, че на 08.12.2019 година в гр. Пловдив, при изискванията на рисков рецидив, е откраднал мобилен уред от 34-годишна жена. С.С. е заварен на мястото на закононарушението и е използвал мощ и заплашване, с цел да успее да избяга със отмъкнатия телефон.

На 8 декември 2019 година мъжът отишъл в заведение в гр. Пловдив, където като салонен шеф работела потърпевшата 34-годишна жена. Те се познавали. Обвиняемият попитал дали може да го назначи на работа, само че тя отвърнала, че нямали потребност от личен състав.

Поискал пари на заем, само че не получил, след което взел метла, с цел да събере боклука в заведението. През това време видял мобилния телефон на потърпевшата, който бил оставен да се зарежда на един от плотовете. Прибрал го в себе си и тръгнал да излиза. Жената видяла, че апаратът липсва. Препречила пътя на крадеца при излизането му от заведението, само че той я изблъскал. Тя го настигнала на паркинга, само че мъжът извадил джобно ножче, което насочил към нея и я заплашил, след което избягал. Същата вечер продал мобилния телефон за 40 лв..

Обвиняемият се намира в пандиза. Предстои Окръжен съд –Пловдив да насрочи съвещание по делото.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР