Окръжна прокуратура–Пловдив привлече като обвиняем Аднан Юсеинов, на 45 г.,

...
Окръжна прокуратура–Пловдив привлече като обвиняем Аднан Юсеинов, на 45 г.,
Коментари Харесай

Черни облаци над бизнесмена, убил двама с БМВ-то си преди Коледа

Окръжна прокуратура–Пловдив притегли като обвинен Аднан Юсеинов, на 45 година, за това, че на 12.12.2022 година на основен път I-86 в региона край Садово, обл. Пловдив, при ръководство на моторно транспортно средство – лек автомобил БМВ, е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност е предизвикал гибелта на повече от едно лице - Сурай Расим, на 31 година, и Салиф Тефик, на 33 година – закононарушение по член 343 алинея 3 прочие 5 писмен знак " Б “ прочие 1 вр. алинея 1 писмен знак " В “ вр. член 342 алинея 1 от Наказателния кодекс.

Обвиняемият Аднан Юсеинов е с наложена мярка за неотклонение " парична гаранция “ в размер на 10 000 лв., заради това, че се намира на лекуване в болнично заведение поради влошеното си здравословно положение в резултат на пътнотранспортното произшествие.

Под надзора на Окръжна прокуратура–Пловдив се организират дейности по следствието. Изготвени са съдебномедицински експертизи, които са открили телесните повреди и повода за гибелта на двамата мъже, умряли при злополуката.

Според направената химическа експертиза в кръвта на обвинения Аднан Юсеинов не е намерено съществуване на алкохол и наркотични субстанции. Очаква се правенето на автотехническа експертиза по делото, която да обясни механизмът на осъщественото действие, след което ще се премине към привършване на следствието и правене на обвинителен акт.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР