Окръжна прокуратура – Пловдив остави в ареста 55-годишния Албен. Както

...
Окръжна прокуратура – Пловдив остави в ареста 55-годишния Албен. Както
Коментари Харесай

Хванатият с наркотици Албен остава в ареста, криел кокаина в кучешка колиба

Окръжна прокуратура – Пловдив остави в ареста 55-годишния Албен. Както още през вчерашния ден TrafficNews заяви, той е арестуван за разпространяване на кокаин.

Наркотикът е бил на стойност 6319 лева

В късния следобяд на 25 март в парцела му в кв. „ Беломорски “ е била осъществена акция на престъпна полиция. Криминалистите са разкрили найлонов плик с към 80 гр. кокаин в кучешка барака, в кухината на една от тухлите.

От колибата били конфискувани и две електронни везни. Установено е, че опиатът е бил държан за разпространяване от Албен. Везните също са били негови.



Припомняме, чеполиция е чакалаАлбенпредкъщата и когатотойспрял с джипасипредвхода, гоизвадилиотмерцедеса. " Сложихамубелезници и гопроснаханаземята. Следтовазапочнахадапретърсватджипа ", разказахасъседи, коитосастаналисвидетелинаареста.

Албен е прочут в ъндърграунд средите още от 90-те, а от години се подвизава в чужбина, където се занимава с действия, които са надалеч от закона.

Той е бил арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. На 29 март по искане на Окръжна прокуратура–Пловдив съдът е определил по отношение на него мярка за неотклонение „ задържане под стража “, която може да се апелира пред Апелативен съд–Пловдив.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР