Окръжна прокуратура – Монтана внесе за разглеждане в съда обвинителен

...
Окръжна прокуратура – Монтана внесе за разглеждане в съда обвинителен
Коментари Харесай

Младеж, изнасилил доведената си сестра, отива на съд

Окръжна прокуратура – Монтана внесе за разглеждане в съда обвинителен акт против 22-годишния Радко Б.

Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

През 2015 година младежът живеел с родителите си в къща гр. Лом. Семейството имало няколко деца, измежду които и единадесетгодишната Р.В., която била доведена сестра на обвинения, с различен биологичен татко.

През април той отишъл с каруца в покрайнините на града, с цел да коси трева. Взел и сестра си Р.В., с цел да го съпровожда.

Когато пристигнали в гробищния парк на кв. Момин брод Радко Б., протегнал ръка полово на Р.В. Съборил я в каруцата и принудително осъществил с момичето сексуален акт макар нейните противоречие и опозиция.

Той я заплашил да не споделя за случилото се, в противоположен случай щял да продължи и за в бъдеще да я насилва. Р.В. се уплашила от физически превъзхождащия я юноша и не била в положение да преодолее и отблъсне нападателните му дейности. Момичето затаило случилото се от боязън и заради своята житейска и прочувствена незрялост.

Така казусът останал в загадка до края на м. септември 2015 година, когато майката на Р.В. забелязала промени в тялото на щерка си. При визитата на доктор било открито, че момичето е в напреднала бременност.

Радко Б. е бил притеглен като обвинен за обезчестяване на малолетно момиче.

През януари 2016 година потърпевшата родила дете. Извършената на досъдебното произвеждане съдебно-медицинската експертиза по метода на ДНК профилиране изрично е открила, че обвиненият е биологичен татко на новороденото.

Предстои насрочване на правосъдно съвещание по делото против Радко Б., който е осъждан за закононарушения против собствеността и изтърпявал ефикасни присъди за тях в Затвора в гр. Враца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР