Окръжна прокуратура - Хасково задържа и привлече като обвиняем турски

...
Окръжна прокуратура - Хасково задържа и привлече като обвиняем турски
Коментари Харесай

Хванаха турчин с близо 5 кг метаамфетамин на Капитан Андреево /снимки/

Окръжна прокуратура - Хасково задържа и притегли като обвинен турски жител за контрабанда на 4.56 кг метамфетамин за 114 000 лв. през Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево ", оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване, представен от Българска телеграфна агенция.
Обвиняемият Е.Т. /55 г./ бил водач на товарна комбинация и влезнал у нас от Турция. При взаимната инспекция на митнически и гранични чиновници било открито, че той придвижва пратка с високорисково наркотично вещество - метамфетамин. Наркотикът бил подложен в пет пакета, които били укрити в естествена празнина в кабината на влекача.
Образувано е било досъдебно произвеждане, по което се правят следствени дейности от проверяващ митнически контрольор. На 29 юни обвиненият турски жител е бил арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура - Хасково да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение "задържане под стража " по отношение на Е.Т., допълниха от прокуратурата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР