Окръжна прокуратура – Пловдив внесе обвинителен акт срещу 49-годишния Мариян

...
Окръжна прокуратура – Пловдив внесе обвинителен акт срещу 49-годишния Мариян
Коментари Харесай

Съдят мъж, убил съсед заради ракия

Окръжна прокуратура – Пловдив внесе обвинителен акт против 49-годишния Мариян Паскалев поради кърваво ликвидиране преди година в Куклен. Паскалев е предаден на съд за това, че на 29.12.2022 година, в гр. Куклен, обл. Пловдив, съзнателно е умъртвил 55-годишния си братовчед Ламбри Ламбрев, който обвинил, че е взел от ракията му. Според прокуратурата убийството е осъществено по изключително непосилен метод и с особена свирепост.

Паскалев и Ламбрев били съседи. Те постоянно си гостували и употребявали алкохол. Понякога се карали за дребни неща, както се случило и на 28.12.2022 година Тогава Мариян обвинил Ламбри, че е разрушил вратата на къщата му и е взел от ракията му, оповестява Родопи  инфо.

На 29.12.2022 година, към 20 ч., Паскалев се прибрал в дома си и си пиян. Решил да потърси пояснение от Ламбрев поради ракията. Отишъл в къщата му, където сред двамата зародил скандал. Мариян почнал да постанова с ръце по главата и тялото братовчед си, завлякъл го отвън къщата и траял да го бие.  След това го изоставил в безпомощно положение, прибрал се в дома си и траяли да пие.  По-късно родственик на Ламбрев подал сигнал на тел. 112.

Пристигналите на място лекари установили гибелта му.

Паскалев е с взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Предстои Окръжен съд – Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР