Окръжен съд - Пловдив наложи мярка за неотклонение "подписка" на

...
Окръжен съд - Пловдив наложи мярка за неотклонение "подписка" на
Коментари Харесай

Пуснаха с "подписка" мъжа, убил сина си в землището на Куклен

Окръжен съд - Пловдив наложи мярка за неотклонение "подписка " на Костадин Пелтеков, мъжът който простреля сина си в землището на град Куклен.

Това оповестиха от пресцентъра на Съдебната палата. Според магистратите, от доказателствата по делото може да се одобри, че той е създателят на действието, само че в това време не е налице действителна заплаха да се укрие или извърши друго закононарушение. Няма данни обвиненият да е в неприятни връзки с членовете на фамилията си, а обществените служби са приели, че има потенциал да се грижи за 7-месечното си внуче и са поверили на него и на брачната половинка му развъждането на детето за период от две години.

На 23 септември 2017 година, в местността Сай дере край Куклен, Пелтеков съзнателно е умъртвил рождения си наследник Стоян Пелтеков с два изстрела от револвер - в сърцето и в главата. Веднага по-късно той се е обадил на тел. 112, като пред пристигналите на мястото служители на реда разказал какво е направил. Определението не е дефинитивно и предстои на митинг и обжалване пред Апелативен съд - Пловдив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР