Окръжен съд-Габрово уважи искането на Окръжната прокуратура за Задържане под

...
Окръжен съд-Габрово уважи искането на Окръжната прокуратура за Задържане под
Коментари Харесай

Задържаха севлиевски дилър по искане на прокуратурата

Окръжен съд-Габрово почете настояването на Окръжната прокуратура за „ Задържане под стража “ на севлиевец,привлечен като обвинен за това, че в интервала от януари 2022 година до 22.06.2023 година в Севлиево е образувал и управлявал проведена незаконна група с участници Л. Ф. и А.В., основана да създава, преработва илидържи наркотични субстанции или техни аналози за разпространяване, или популяризира наркотични субстанции или техни аналози.Групата е работила натериторията на община Севлиево. На 22.06.2023 година арестуваният З.Ф. е държал в Севлиево високорискови наркотични субстанции, за разпространяване и ги е популяризирал, като продал на Д. М.амфетамин. Престъплението е осъществено при изискванията на рисков рецидив.

За закононарушенията на обвиняемиясе планува наказване отнемане от независимост от 5 години до 15 години и санкция от 20000 до 100000 лв..

Съдът почете мнението на наблюдаващия прокурор, че от събраните досега доказателства може да се направи обосновано съмнение за авторството на действията и е налице действителна заплаха обвиненият да се укрие, както и да извърши друго закононарушение.

Определението на Окръжен съд – Габрово може да бъде обжалвано пред Апелативния съд – Велико Търново.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР