Окръжен съд – Стара Загора взе най-тежката мярка за неотклонение

...
Окръжен съд – Стара Загора взе най-тежката мярка за неотклонение
Коментари Харесай

Постоянен арест за задържаните при масовия бой в Казанлък


Окръжен съд – Стара Загора взе най-тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на 42-годишната А. Е., малолетния й наследник К. К., на 16 години, 41-годишния С. Е., 22-годишния М. Ш. и 21-годишния С. Т. Петимата за арестувани поради съучастничество в убийството на 37-годишен мъж на 20 март в Казанлък.  При всеобщото сборичкване в центъра на Казанлък  пострадаха 19 души, а 37-годишен мъж умря от нанесения му побой. 8 от потърпевшите при сбиването към момента са в болница. Трима са в извънредно тежко положение от пострадванията.

Окръжният съд реши, че петимата може да се укрият или да извършат друго закононарушение поради продължаваща омраза сред двете семейства в павелбанските села Тъжа и Манолово. Заседанието за установяване на мярката за неотклонение мина при засилено полицейско наличие.

Определението на съда предстои на обжалване с частна тъжба и/или митинг пред Пловдивски апелативен съд в 3- дневен период.

За да се оправят с престъпността в петте общини от Розовата котловина в област Стара Загора, ще се построи видеонаблюдение на основни места. Центърът за видеонаблюдение ще се намира в районното ръководство на полицията в Казанлък, разгласи шефът на полицията в Стара Загора старши комисар Лазар Христов.

По обявата работи: Десислава Крачолова
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР