Окръжен съд – Бургас взе мярка за неотклонение Задържане под

...
Окръжен съд – Бургас взе мярка за неотклонение Задържане под
Коментари Харесай

Бургаският съд прати зад решетките брутални рецидивисти!

Окръжен съд – Бургас взе мярка за неотклонение " Задържане под стража " по отношение на Иван Н. и Георги Ж. След като се срещна със събраните до сегашния миг гласни и писмени доказателства по делото, съдът е намерил, че Иван и Георги може да са съпричастни към осъществяването на някои от закононарушенията, за които са упрекнати и които се характеризират с физическо принуждение, посягане над свободата и закана с ликвидиране.

Съдът счете, че във връзка с обвинените са по едно и също време налице и другите две предпоставки за взимане на най-тежката мярка за неотклонение, а точно за двамата съществува действителна заплаха да се укрият, както и да извършат закононарушение.

На първо място Иван и Георги са упрекнати в тежки умишлени закононарушения, за които се плануват доста съществени санкции " Лишаване от независимост ". Двамата са към този момент осъждани, което може в тази ранна фаза на наказателното произвеждане да ги подтикне да се укрият с цел да избегнат наказателното гонене. Фактът, че двамата обвинени към този момент са бил осъждани на " Лишаване от независимост ", и по-късно още веднъж са упрекнати за осъществяване на няколко тежки умишлени закононарушения, свързани с физическо принуждение, посягане над свободата и закана с ликвидиране, характеризират личностите им с нараснала степен на социална заплаха и обосновават съществуване на действителна заплаха от осъществяване и на друго закононарушение.

Определението на Окръжен съд - Бургас предстои на обжалване или протестиране в тридневен период.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР