Окончателно от 1 юни в Гърция се отварят ресторантите и

...
Окончателно от 1 юни в Гърция се отварят ресторантите и
Коментари Харесай

Гърция отваря ресторантите на 1 юни

Окончателно от 1 юни в Гърция се отварят заведенията за хранене и кафенетата, затворени още от март поради пандемията от ковид, съобщи пред телевизия Скай заместник-министърът на развиването Никос Папатанасис.

Той посочи, че в края на май ще са известни резултатите от първите стадии на облекчаването на ограничаващите ограничения и може да се чака да не се постанова да се връщат към този момент анулирани ограничавания. Той акцентира, че министър председателят Кириакос Мицотакис е получил всички отчети и претенции за отваряне на проведените плажове по-рано от плануваното, даже през този уикенд, като ще разгласи решението си до на следващия ден, съобщи БНР.

Папатанасис сподели още, че държавното управление преглежда опцията комерсиалните центрове да отворят една седмица по-рано, на 25 май. До края на месеца ще отворят и ателиетата за татуировки. Фитнесите се възнамерява да проработят чак на 29 юни. Когато пътуването до островите стане свободно на 25 май, тогава ще бъде позволено и придвижването на частните плавателни съдове. На същата дата ще бъдат отворени и летните кина. През юни ще бъдат оповестени разпоредбите за осъществяването на сватби и кръщенета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР